Taxi Service

International Mathematical Conference, Belgrade, Serbia, 1-4 September 2006

delta city katalog podgorica Mali oglasi i prodavnice # Goglasi com

The city is the sunniest part of Boka Kotorska. Tivat is a city that has a rich cultural program throughout the https://podgorica.taxi/ year, so guests can attend numerous events. The same goes for Kotor, which is only 7km away from Tivat.

  • The city is the sunniest part of Boka Kotorska.
  • A couple of minutes from the apartments are also markets with excellent supply.
  • Udaljenost apartmana do aerodroma Tivat je 6km, a do autobuske stanice 5km.
  • Posebna I izuzetna je privilegija da postoji mogućnost za sve one koji žele da ostvare I svoje afinitete za šetnjom I planinarenjem.
  • Nalazi se u Tivtu u naselju Donja Lastva u objektu koji je na samom trgu Sv.

Ima pogled na more I smešten je u potkrovlju jednospratne stare ambijentalne kamene kuće. Lokacija spada u jednu od najboljih lokacija u Tivtu, i predstavlja ambijentalnu celinu koja je stavljena pod zaštitu kulturnih dobara. U neposrednoj blizini je nekoliko plaža, ugostiteljski objekti Giardino, Carruba, podgorica bus station to airport Waikiki I drugi sa restoranskim uslugama. Na par minuta od apartmana su takođe I marketi sa odličnim snabdevanjem. Apartman je kompletno opremljen za ugodno stanovanje I odmor. Najugodniji je za boravak 2 osobe, I poseduje dva kreveta koji su rasklopivi I ekstra veliki za moguć boravak do 4 osobe.

Izdajem poslovni prostor Podgorica

Apartman Sunset Lastva se nalazi na prvoj liniji do mora. Ovaj mali apartnam pruža kompletan https://taxi-travel.me/ konfor. Nalazi se u Tivtu u naselju Donja Lastva u objektu koji je na samom trgu Sv.

px” alt=”podgorica bus station to airport”/>source]